avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 job.uri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 job.uri

Buna seara. Lucrez la o institutie de stat 8h pe studii medii. Doresc sa imi iau al.doilea job pe 4h dar cu studii superioare pe post de economist. Se poate ca la un angajator sa fiu pe studii medii iar la celalalt pe studii superioare? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
Mada_lina86, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 4 Februarie 2020
Se poate ca la un angajator sa fiti incadrata pe studii medii, iar la celalalt pe studii superioare.... nu este nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criteriul de incadrare dupa absolvirea facultatii, avand o vechime de 15 ani in acelasi domeniu serbanclaudia serbanclaudia Am lucrat la o unitate de stat la serviciul contabilitate cu studii medii iar apoi am absolvit o facultate ASE . La data de 01 decembrie 2008 am fost ... (vezi toată discuția)
Cod cor cami_mititica cami_mititica Buna ziua, recent s-a infiintat in cadrul institutiei unde lucrez un nou departament, acela de colectare debite. 5 dintre colegii mai vechi vor fi Ofiteri ... (vezi toată discuția)
Fisa postului - abuz? Carla_eta Carla_eta Buna ziua, Se pare ca am o mica problema. Sunt angajata la o firma de cateva luni si nu am semnat inca fisa postului. In contractul de munca sunt angajata ... (vezi toată discuția)