recent s-a infiintat in cadrul institutiei unde lucrez un nou departament, acela de colectare debite. 5 dintre colegii mai vechi vor fi Ofiteri Colectare Debite. Intrebarea si problema pe care o pun in discutie este cum sa-i incadrez avand in vedere ca in codul COR nu este o astfel de functie, iar unul dintre angajati nici nu are studiile superioare terminate. Ceilalti sunt Ofiteri de Credite di un Economist.
1. Cautati in COR o functie cat mai aproape de ceea ce doriti si apoi, prin fisa postului ii dati sarcinile pe care le considerati necesare pentru postul respectiv.
2. Pentru cei cu studii superioare eu as merge pe functia de economist iar pentru cei cu studii medii pe functia de referent (e vorba de functiile care se trec in CIM).
Va multumesc!! asa ma gandeam si eu.. cred ca pe cei care au deja functia de Ofiter de Credite si pe cel de economist as putea sa-i las asa (doar fisa postului sa o schimb), iar pe cel cu studii medii ceva de referent. O saptamana cat mai buna in continuare!
Sunt foarte multe IFN-uri care folosesc aceast functie .. si nimeni nu ia nicio masura impotriva lor, cu toate ca Legea nr.76/2002 prevede obligativitatea folosirii COR -ului.
Incadrare
camytza_32
Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)
Economist??
claudiaP
Buna seara!
Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta ... (vezi toată discuția)