avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prescriere facturi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prescriere facturi

am inteles ca daca nu platesc o factura, dupa 3 ani se prescrie, deci nu mai e nevoie sa o platesc. daca de exemplu nu vreau sa mai platesc o factura pt. ca nu este respectat un act aditional semnat ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:26, 25 Octombrie 2011
Nu e chiar asa de simplu. Atunci nu si-ar mai plati nimeni datoriile si ce bine ar fi pentru unii. In cazul dumneavoastra intreprindeti toate actiunile posibile pentru a face sa fie respectat acel act aditional de care spuneti si puteti ajunge si la intreruperea contractului pentru ca una din parti nu il respecta dar toti pasii trebuie facuti pe cale legala.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante turgon turgon Buna ziua tuturor! Ca si altii, am facut o greseala tinereasca si nu mi-am platit o factura Connex. Asta se intampla acum 5 ani, cand nu aveam proprietati. ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)
Facturi neachitate mai vechi de 3 ani ddianna ddianna Buna ziua, In cazul facturilor neachitate, mai vechi de 3 ani, dar din care am mai incasat o parte de curand, mai am sanse de recuperare in instanta? Sunt ... (vezi toată discuția)