avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata pensiei de intretinere copii minori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata pensiei de intretinere copii minori

buna ziua as dori sa-mi spuna cineva ce ar trebui sa fac in urma unei hotariri de divort irevocabila la data de 14.09.2011 la care mi-a fost incredintati cei doi copii minori inca din data de 19.04.2011 binenteles la 14.09.2011 a fost recurs la curtea de apel iar in hotarire scrie ca pentru fiecare copil minor este obligat la plata sumei de 85 lei care sunt urmatoarele demersuri pentru a le face sa intre in posesia pensiei de intertinere cei doi copii cite zile trebuie de asteptat si cine face adresa la sc unde lucreaza cel cu pricina pentru a intra si copii acestea in posesia a ceia ce li se cuvine ca din aprilie si pina in prezent ei au mincat si lea trebuit cite ceva mai ales ca au inceput si scoala si stiti cum este la scoala fondu sc. fondu clasei etc multumesc

Alte discuții în legătură

Plata pensiei de intretinere ungureanuvv ungureanuvv sunt divortat de la data de 14.09.2011 irevocabil la curtea de apel, dar hotarirea a ramas aceiasi ca si la tribunal adica; - s-a pronuntat divortul si in urma ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare carraro carraro Buna ziua ,daca e posibil as avea citeva intrebari de adresat: 1.intr-un proces de divort cu minori a fost emisa o ordonanta prezidentiala de plata unei ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marieschneider marieschneider Buna!Sunt acuzatä de Ministrerul Justitiei de räpire internationalä minor. Avocatul meu m-a informat in septembrie cä celälalt proces al meu de ... (vezi toată discuția)