avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea ''codomeniu''
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea ''codomeniu''

Buna ziua , cine stie daca in iarna asta se mai aplica "fortat" plata la" incalzirea "(apartament - la ultimul nivel, fara traversare de tevi comune ) codomeniului, fara a se lua in calcul o verificare prealabila a acestuia ?
Sincer, nu mai vreau sa platesc fara sa consum !!!!!!!!!!!! Va multumesc anticipat .X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:05, 27 Octombrie 2011
De ce apartamentul nu are tevi? Nu au fost de la inceput, din constructie, sau le-ati taiat dv.?
am debransat incalzirea centrala comuna, sunt pe individual, izolat peretii pe interior si exterior iar pe spatiul comun de trecere(scara blocului) nu e nici un element de distribuire a vreunui agent termic.....................si cu toate astea sezonul (rece) trecut mi sa impus sa platesc "incalzirea", pina unde va merge hotia asta a CET-lui & co. ?
Veti plati numai parti comune la incalzire respectiv subsol si incalzirea casa scarilor daca exista .Se ia un procent din factura de incalzire care se imparte la toti la toate apartamentele in functie de suprafata apartamentului indiferent daca santeti bransata sau debransata de la sistemul central de incalzire .
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
BEN46, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ramas doar 3 apartamente fara centrala proprie daniel71 daniel71 #-o Locuiesc la un bloc cu 4 etaje cu 2 scari. Deoarece in Brasov a fost partial compromisa instalarea repartitoarelor in blocul nostru toti locatarii au optat ... (vezi toată discuția)
Proprietar tevi subsol bloc eubogdan eubogdan as vrea sa aflu cine este de drept proprietar pe tevile de apa calda si caldura din subsolul blocului, in conditiile in care niciun proprietar din bloc nu mai ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli caldura nicu350 nicu350 locuiesc intr-un bloc in iasi ,sunt debransat de la reteaua termica de incalzire deoarece am centrala proprie cu gaz ,deci eu nu mai beneficiez de serviciul ... (vezi toată discuția)