avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu proprietarul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu proprietarul

Buna seara. Am si eu o problema de elucidat. in urma cu 2 saptamani am vrut sa ma mut in chirie, am vorbit cu proprietarul si a urmat ca el in doua saptamani sa aranjeze casa. Acesta a impartit un living in doua camera prin utilizarea unor pereti falsi, toate bune, cand am vazut am vorbit cu el despre mobila si acesta a spus ca nu se ocupa de aceste lucruri,in cele din urma eu mi-am cumparat mobila pentru dormitor, cand a venit ziua sa ne mutam acesta nu mai facuse nimic in aceea camera, in urma acestora am vorbit cu el iar dupa aproape o saptamana camera arata la fel, in cele din urma am vrut sa imi iau mobila si s-a nu mai ma mut la el. Cand a venit vorba de plecat acesta nu mai vrea sa imi dea ceea ce este cumparat de mine pe motiv ca el a cumparat materiale pentru constructia peretelui fals solicitand o suma exagerata de bani daca vreau sa imi iau mobila de la el. Ce pot face eu in aceasta situati si cum o scot la capat cu acesta sa imi recuperez mobila? Mentionez ca am toate actele (chitante, bon fiscal si garantia toate pe numele meu) pentru mobila. Totodata cu acest om nu poti vorbi serios si nu poti sa ajungi la o intelegere pe cale amiabila.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:45, 26 Octombrie 2011
Mergeti la politistul de proximitate si depuneti o plangere.Nu intarziati mai mult de 2 luni de la eveniment.Este abuz de incredere.Ati incheiat vreun contract?
nu am incheiat nici unu contract cu el
Faceti-i cadou un bilet la un spectacol si in timp ce proprietarul se buinedispune luati-va mobila si o duceti unde vreti.
Nu va indemn sa faceti rele, dar am vazut chiriasi care au plecat din apartamentul inchiriat cu tot cu mobilierul proprietarului avand unele neintelegeri asa cum aveti dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu 4 ani eu și prietena mea ne căutam o ... Bogdan96666 Bogdan96666 Buna ziua, In urma cu 4 ani eu și prietena mea ne căutam o garsoniera cu chirie. Am găsit direct de la proprietar o garsoniera recent renovată fără ... (vezi toată discuția)
Chirie - proprietar agresiv eliza07 eliza07 Bună ziua! Suntem 2 surori și 2 prietene studente care s-au mutat în chirie acum 6 luni. Mutarea noastră s-a produs de urgență dintr-un alt ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat. danielhustiu danielhustiu Buna seara. Pe scurt, de la data de 3.05.2011 m-am mutat cu chirie intr-un ap., unde am incheiat un contract pe un an. Acum 2 saptamanii raman blocat pe ... (vezi toată discuția)