Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →
1. daca un cuvant din denumirea societatii pe care intentionati sa o infiintati este esistent si in denumirea altei societati-mai ales daca e vorba de primul cuvant, aveti nevoie de aprobarea scrisa a reprezentantului legal al acesteia. daca cuvantul est eprezent in denumirea mai multor societati, aveti nevoie de aprobarea fiecareia. eu mi-am infiintat o firma acum cateva luni si in numele ei apare un cuvant "americanesc", dar mi s-a aprobat inregistrarea.
2.taxele si abonamentele variaza de la politica fiecarui furnizor in parte, dar majoritatea au tarife diferentiate pentru clientii persoane fizice fata de clientii persoane juridice
Am inteles ca de un an sau doi nu se mai pot infiinta firme al caror nume sa contina cuvinte in engleza. Gen " S.C. Fashion & More S.R.L " si cica trebuie numele firmei trebuie sa contina 3 cuvinte. Este adevarat ? Mai multe detalii va rog.
A doua intrebare : sa zicem ca firma are sediul la adresa X , taxele la curent, intretinere, etc vor fi mai mari sau aceleasi ?