avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Dobanzile, penalitatile si cheltuielile de executare ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Dobanzile, penalitatile si cheltuielile de executare se actualizeaza cu rata inflatiei?

Buna ziua, dobanzile, penalitatile si cheltuielile de executare dintr-un dosar de contestatie sunt si ele actualizate cu rata inflatiei ?. Daca se poate as dori sa stiu si cadru legal, unde sa studiez acest lucru? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 00:02, 23 Noiembrie 2011
De regula dobanzile si penalitatile se acorda pana la plata integrala a debitului.Deci nu au ce sa mai reactualizeze cu indicele de inflatie.
Dati-ne mai multe amanunte.
Principalul (debitul din ce provine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare despagubiri? cosovici_ cosovici_ va rog sa ma \\"lumineze\\" cine stie, daca am primit despagubiri si nu au fost calculate reactualizate cu rata inflatiei ce se mai poate face dupa ce ai ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara - executare silita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am de recuperat o anumita suma privind pensia alimentara. Am dosar de executare silita la un BEJ. Solutia data de instanta este ... (vezi toată discuția)
Rata inflatiei - dosar executare lavi68 lavi68 Buna ziua, as vrea sa stiu daca in cazul actualizarii cu rata inflatiei a unei sume ce face parte dintr-un dosar de executare, trebuie actualizate toate sumele ... (vezi toată discuția)