Buna ziua !
Am o nelamurire legata de nr. CIM : pt. preluarea datelor in noul Revisal, trecem nr. dat de ITM ( atunci cand se inregistrau la ei ), sau nr. intern ?
Am intrebat in Radu Voda si mi s-a raspuns ca trebuie trecut nr. dat de ITM ; in Octavian Goga insa, mi s-a spus sa trec nr.intern, deci ......... care este raspunsul corect ?
Eu am introdus nr. intern, am o colega care a fost si a intrebat la ITm, ea avea o situatie mai speciala , inainte lucrase alta persoana pe Revisalul vechi, cei de la Itm Radu Voda i-au spus sa numeroteze intern incepand cu 1 , toate contractele ce le-a avut active la 01 august 2011 . si sa transmita cu acel nr. intern. Sincera sa fiu nu cred ca s-ar lega cineva de chestia aceasta . important e sa fie transmis la timp conform Hg 500/2011 si altor legi ,etc. care fac referire la acest Revisal
Daca ati fi citit acele indrumari , ati fi observat ca nu se da raspuns la intrebarea postata in acele indrumari ...
Numarul c.i.m. este cel pe care l-ati trecut in vechea versiune pentru c.i.m. active la 01.08.2011, iar in noua versiune se trece numarul intern pentru c.i.m. incheiate dupa aceasta data.
Intamplator chiar le-am citit.Am postat link-ul pentru ajutor suplimentar,gandindu-ma ca problema postata nu este singura.Daca observati cu atentie am pus punct si am raspuns la intrebare.
Despre revisal
Ioana Ulmanu
Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)