avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua !
Am o nelamurire legata de nr. CIM : pt. preluarea datelor in noul Revisal, trecem nr. dat de ITM ( atunci cand se inregistrau la ei ), sau nr. intern ?
Am intrebat in Radu Voda si mi s-a raspuns ca trebuie trecut nr. dat de ITM ; in Octavian Goga insa, mi s-a spus sa trec nr.intern, deci ......... care este raspunsul corect ?

MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 27 Octombrie 2011
Eu am introdus nr. intern, am o colega care a fost si a intrebat la ITm, ea avea o situatie mai speciala , inainte lucrase alta persoana pe Revisalul vechi, cei de la Itm Radu Voda i-au spus sa numeroteze intern incepand cu 1 , toate contractele ce le-a avut active la 01 august 2011 . si sa transmita cu acel nr. intern. Sincera sa fiu nu cred ca s-ar lega cineva de chestia aceasta . important e sa fie transmis la timp conform Hg 500/2011 si altor legi ,etc. care fac referire la acest Revisal
Pe inspectia Muncii exista un portal in care gasiti raspunsuri.Numarul intern se trece.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Se trece nr. intern.Verificati vechiul Revisal depus la ITM - sectiunea contracte si ve-ti vedea ca este trecut nr. intern.
Daca ati fi citit acele indrumari , ati fi observat ca nu se da raspuns la intrebarea postata in acele indrumari ...

Numarul c.i.m. este cel pe care l-ati trecut in vechea versiune pentru c.i.m. active la 01.08.2011, iar in noua versiune se trece numarul intern pentru c.i.m. incheiate dupa aceasta data.
Intamplator chiar le-am citit.Am postat link-ul pentru ajutor suplimentar,gandindu-ma ca problema postata nu este singura.Daca observati cu atentie am pus punct si am raspuns la intrebare.

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Fara carte de munca dragomirelena78 dragomirelena78 Cum se procedeaza cu persoanele care te angajeaza fara contract,te tin doua saptamani, te muncesc si nu ti plateste munca. Unde se reclama?Elena (vezi toată discuția)
Despre revisal Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)