avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma licenta spiru haret - procedura eliberarii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma licenta spiru haret - procedura eliberarii

Sunt absolvent al USH CONSTANTA,centrul teritorial Bacau,la DREPT,forma de invatamant F.R.,PROMOTIA IULIE 2010 si as dori sa stiu cum as trebui sa procedez pt a-mi ridica diploma de licenta!cei de la eliberari diplome de la USH BUCURESTI mi-au spus ca ar trebui sa las o cerere la USH CONSTANTA ,sa fie aprobata si apoi sa-mi elibereze diploma de la Bucuresti,desi diploma nu este gata(facuta)inca!
cererea as putea-o trimite prin fax??
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 12:51, 26 Octombrie 2011
Nu. Ar trebui sa o depuneti personal.. Iar pana la eliberarea diplomeiva poate da o adeverinta care sa tina loc de acest act

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret joneko joneko Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret, promotia 2009, forma de invatamant ID, cu exament de licenta promovat in iulie 2009 . Nu am obtinut diploma nici acum (am ... (vezi toată discuția)
Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)