avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

Buna ziua. Acum cateva luni am divortat si m-am inteles cu fostul meu sot sa ramana custodia copilului nostru ( de 9 ani) la el deoarece eu a trebuit sa plec din casa si nu aveam unde sa o iau si in plus am crezut ca este in interesul copilului sa ramana in locul unde a crescut, unde are scoala, prietenii, activitatile scolare. Eu doresc sa ma implic totalmente in viata ei dar am inceput sa am piedici din partea fostului sot spunand ca el este tutorele. Asta de cand prietena lui care s-a mutat cu ei in casa nu doreste prezenta mea pe acolo. Mentionez ca fetita este foarte atasata de mine ( chiar mai mult decat de tata) si doresc o custodie comuna ca sa nu mai am nici un fel de problema legata de participarea mea in luarea deciziilor din viata copilului nostru. Deocamdata doresc doar o custodie comuna cu domiciliul ei in acelasi loc (la tata) deoarece sunt in constructii si e mai bine pentru ea sa stea linistita.
Cum m-a sfatuiti sa procedez?

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului unei minore in strainatate Emi77 Emi77 Buna seara. Sunt divortata notarial de 3 ani de zile divortul realizandu-se prin notar pentru ca nu am dorit un scandal si tot pentru acest lucru am fost de ... (vezi toată discuția)
Custodie unica raluklly raluklly pot sa obtin custodia unica a copilei mele de 1 an?eu vreau custodia unica deoarece mediul in care fostul sot vrea sa imi duca copilul in cazul unei custodii ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizitare minor 2012_taby 2012_taby Salut , Ma numesc C>D.O si sunt tatal unei fetite minunate,A.M. ,ce anul acesta implineste 6 ani-in luna martie .In urma divortului (cerut de fosta ... (vezi toată discuția)