avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intrebare SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intrebare SRL

Buna ziua.
Daca imi vand firma fiind asociat unic, atunci in cazul unui control de la fisc ulterior vanzarii daca constata nereguli in evidenta contabila neregului din perioada cat am fost eu asociat mai pot fi tras la raspundere sau odata cu vanzarea cumpararea firmei noul aosciat preia toata raspunderea?
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 19:40, 3 Noiembrie 2011
Pentru perioada cata ati administrat dvs. societatea, daca ati avut si calitatea de administrator puteti raspunde.
raspundeti conform balantei de verificare semnata si inventarului de active predate conform legii.
~ Conținut șters la cerere ~
Este adevarat ca noul actionar preia activul si pasivul societatii, dar pt activitatea derulata in perioada cat ati fost administrator, dxs raspundeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare societate cu datorii la buget arsh arsh va salut pe toti am o societate comerciala in care sunt unic asociat si administrator care a acumulat datorii la buget ce riscuri exista in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Cedare firma cu datorii cristinahajdu cristinahajdu Firma sc W srl. Are datorii ---2000(salarii) la stat ---15.000 tva la stat ---30.000 datorie la alte srl Firma are 2 ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma cu datorii ContSters95349 ContSters95349 Buna ziua. Am o firma de transport marfa din 1995 si am un credit de 15.000 euro pe firma de aprox 3 luni si 2 facturi scadente peste 2 luni FARA fila cec in ... (vezi toată discuția)