avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision banca

Buna ziua. Sotul meu are un credit la o banca si ramanad fara servici a cerut si a obtinut ( iunie 2011 ) o restructurare a creditului, prelungindu-se perioada de rambursare. S-a intocmit un act aditional la contractul initial si i-a fos inmanat graficul cu suma care trebuie platita lunar. A fost respectat graficul si s-a platit suma mentionata in acesta, dar la inceputul acestei luni a fost anuntat telefonic si apoi in scris ca are restanta o rata pentru ca luna trecuta suma depusa in cont pentru rata a fost directionata in achitarea unor comisioane care nu au fost platite pe o perioada de timp mai mare de un an , ajungand la suma de aprox. 100 lei #-o.
Cum poate banca sa pretinda plata unor comisioane care nu sunt specificate in contract sau in vreun act aditional ? Are acest drept ? In plus , sotul este amenintat cu rezilierea reesalonarii creditului. Ce se poate face ?

Alte discuții în legătură

Cost total credit C.Marian C.Marian in actul aditional (cu care nu am fost de acord) \"costul total al creditului pentru imprumutat calculat la data semnarii prezentului act aditional este in ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata credite...este posibila compensarea cu drepturi litigioase? bad_sonia bad_sonia Buna ziua , ca multi alti am facut mai multe credite de nevoi personale la mai multe banci in 2007-2008 acum am ajuns in imposibilitate de a mai plati ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar bcr Simonabcr Simonabcr In luna februarie a anului 2008, am contractat impreuna cu sotul si tata-socru, un credit ipotecar la BCR, in valoare de 29847 de euro., rambursabil pe o ... (vezi toată discuția)