avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... sediu ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

sediu ong

Buna ziua. Cine aproba cererea pentru sediul unui ONG in incinta unei unitati de invatamant? Consiliul de administratie al scolii sau consiliul local al primariei?multumesc
Cel mai recent răspuns: iuliano99 , utilizator 20:44, 26 Octombrie 2011
Eu am obtinut in urma cu trei ani acceptul pentru o asemenea initiativa de la consiliul de administratie al unei institutii de invatamant.
Proprietarul cladirii ar trebui sa isi dea acordul, deci Consiliul Local. CA-ul este doar organul de administrare a unitatii de invatamant si administratorul cladirii.
sad a scris:

Eu am obtinut in urma cu trei ani acceptul pentru o asemenea initiativa de la consiliul de administratie al unei institutii de invatamant.

multumesc
Alex_Munteanu a scris:

Proprietarul cladirii ar trebui sa isi dea acordul, deci Consiliul Local. CA-ul este doar organul de administrare a unitatii de invatamant si administratorul cladirii.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O scoala gimnaziala, poate angaja cu contract un avocat? ella m ella m Buna ziua! Va necăjesc cu rugămintea,de a-mi oferi răspuns la următoare 2 întrebări: -O scoala gimnaziala, poate angaja cu Contract un avocat,pentru ... (vezi toată discuția)
Consiliul de administratie mariamocanu mariamocanu daca nu e titularul scolii poate face parte din consiliul de administratie al scolii? (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru un accident petrecut in sala de cursuri, in timpul recreatiei? radlili radlili Exista vreo lege/hotarare/ordin, din care sa rezulte cine se face raspunzator in cazul unui accident petrecut in clasa unei scoli, in timpul pauzei? Mai ... (vezi toată discuția)