avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract Electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract Electrica

Buna ziua

As dori sa aflu si eu parerea Dvs. in legatura cu urmatorul aspect:
SM a incheiat un contract cu electrica in anul 2002. SM a decedat in 2005. Fiica lui SM unica mostenitoare a vandut apartamentul in 2006. Dupa 5 ani fiica lui SM a primit o Notificare sa se prezinte la conciliere pentru un debit din anul 2011. Din discutiile cu Electrica a rezultat ca nu a fost reziliat contractul lui SM iar noii proprietari nu au incheiat contract cu Electrica fapt pentru care fosta proprietara desi nu a fost beneficiarul real al consumului electric este buna de plata, pentru ca nu a reziliat contractul la data cand a vandut apartamentul. Credeti ca exista vreo cale sa nu plateasca sau singura solutie este sa se judece cu Electrica si sa cheme in garantie actualii proprietari care nu au facut demersuri sa incheie contractul in nume propriu cu Electrica?
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Salagean Vasilica, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ulises10 , utilizator 00:36, 18 Mai 2017
sa nu platiti nimic. nu va pot obliga si de asta v-au si chemat la conciliere. debitor legal nu sunteti dumneavoastra ci cel decedat si pe care evident ca nu-l pot denunta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ... Tahan Tahan Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel ... (vezi toată discuția)
Nedumerita......neputincioasa laura100 laura100 In luna august 2007 am vandut o garsoniera in Orsova,achitand la 0 toate facturile inclusiv cea de la electrica(altfel vanzarea nu ar fi fost posibila).Tot ... (vezi toată discuția)
Reziliere curent Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un apartament cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare, la care fostii proprietari au mai stat 30 zile pana au ... (vezi toată discuția)