avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Speta: aplicarea legii penale in spatiu si timp
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Speta: aplicarea legii penale in spatiu si timp

Sper ca nu deschid unde nu trebuie, sper sa nu fiu certat.
Sunt student si profesorul ne-a dat "tema" sa cautam o speta in legatura cu "Aplicarea legii penale in timp si spatiu", a precizat ca ar fi foarte multumit daca am gasi despre "Principiul teritorialitatii" sau "Principiul ubicuitatii".
As fi fffffoarte recunoscator daca m-ati putea ajuta.
p.s. Eu chiar nu stiu cum sa caut ... presupun ca nu scri pe Google "speta timp spatiu" (spre rusinea mea eu chiar am scris) #-o
Cel mai recent răspuns: TheProsecutor , utilizator 17:03, 27 Octombrie 2011
Cateva informatii utile si spete bazate pe principiul teritorialitatii:
www.avocatnet.ro/content/art...
[ link extern ] /
[ link extern ]
Succes!
L.C.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Laura Ciobeica, moderator
Wow, multumesc mult de tot.
Sunt convins ca imi vor fi de folos.
Cu stima,
Alexandru C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament ordine interioara adax adax Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu un model Regulament Intern. Va multumesc (vezi toată discuția)
Regulament cadru politie locala mihami mihami Buna seara! Am inteles ca s-a publicat in monitorul oficial Regulamentul-cadru de organizare si functionare a politiei locale. Daca este adevarat si cada se ... (vezi toată discuția)
Examenul pentru obþinerea certificatului de traducãtor în limba araba ºi recunoaºterea diplomelor emise de alt stat leilaa leilaa buna ziua ,am niste intrebari daca sunteti amabili sa mi raspundeti ,eu am o diploma de bac araba,si sunt studenta la fac de literatua engeza intro tara ... (vezi toată discuția)