Buna ziua. Imi poate spune cineva ce se poate intampla in cazul refuzului de a da informatii pentru recensamant sau daca pur si simplu nu esti acasa si apoi nu-ti respecti "obligatia legala" de a te prezenta la primarie? Stiu ca se aplica o amenda contraventionala, dar daca procesul-verbal nu este incheiat de fata cu tine (si n-are cum sa fie) ce eficacitate are? Nu este anulabil? Va multumesc.
Stiti foarte bine ce se poate intampla in cazul refuzului de a da informatii si nu va respectati obligatia: amenda de la 200 lei la 1.000 lei.
Procesele-verbale de constatare a contraventiilor se pot intocmi si in lipsa contravenientului.
Va recomand sa faceti tot posibiliul sa fiti recenzat.
Dupa calculele mele, eu trebuia sa fiu recenzat sambata. Cum in acea zi si urmatoarele voi lipsi din localitate, am sunat la primarie si i-am pus sa aleaga: sa fiu contactat azi de recenzor sau sa ma astepte azi, pana la ora 20,00 la primarie pentru completarea formularelor. Am fost resunat si mi s-a comunicat numele recenzorului cu care am stabilit ora de recenzare.
Si daca sunt plecat din tara?vine el in Malta?de unde stie ca sunt plecat?(Atata manipulare in masa nu am mai vazut de pe vremea lui taticu,in loc sa faca amendarea cu „„puscarie„ a celor ce au promis locuri de munca si nu numai ,tot noi astia mici suntem amendati pentru toate porcariile astea ieftine si sociologice )