avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu am participat la recensamant
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu am participat la recensamant

Buna seara.

Locuiesc in chirie in alt oras fata de adresa domiciliului stabil din buletin.
La domiciliul stabil a venit cineva desemnat sa faca recensamantul, dar a spus ca mie mi se vor pune intrebarile la adresa la care stau in chirie.
Nu s-a intamplat asta.

Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 15:12, 2 Noiembrie 2011
Sa astept amenda pentru ca i-a fost prea comod persoanei de la domiciliul stabil sa imi ia datele?
Stati linistit,legea nu prevede sanctionarea celui care nu a fost gasit la domiciliul stabil de catre recenzori.Legea prevede in mod expres sanctionarea celor care fiind gasiti la domiciliu refuza sa isi declare datele de identitate recenzorilor.
fergus a scris:

Buna seara.

Locuiesc in chirie in alt oras fata de adresa domiciliului stabil din buletin.
La domiciliul stabil a venit cineva desemnat sa faca recensamantul, dar a spus ca mie mi se vor pune intrebarile la adresa la care stau in chirie.
Nu s-a intamplat asta.

Ce pot sa fac?

La adresa unde stati in chirie trebuia sa fiti recenzat in calitate de chirias.
Va multumesc. Totusi, mai pot sa fac ceva?
sa mergeti la primaria unde locuiti cu chirie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant de maine: unde raspund daca sunt chirias? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu Mai puteti sa ma ajutati cu o intrebare. Unde trebuie sa raspund la recensamant? Aici unde stau in chirie, in alt oras care nu este cel din buletin... acasa la ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011 - chiriasii unde sunt inregistrati? sarbua sarbua Buna ziua Am si eu o intrebare in legatura cu recensamantul. Stau in chirie,iar recenzorul m-a inregistrat ca si persoana in tranzit. Intrebarea este: Este ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)