avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere din concediu crestere copil

Buna ziua,
Ma aflu in crestere copil din mai 2011 si am optat pentru concediu de crestere copil pe o perioada de 2 ani. Pe locul meu este angajata o persoana cu contract de munca pe perioada determinata ( nu stiu durata; mi s-a spus ca va pleca atunci cand ma intorc eu). Va rog sa-mi spuneti daca as putea reveni mai devreme la munca, cu toate ca am optat pentru concediu de 2 ani.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:50, 27 Octombrie 2011
1. Cand ati facut cererea ati optat pentru pana la varsta de 2 ani a copilului si angajatorul a fost de acord.
2. Acum aveti posibilitatea legala sa suspendati CCC dar tot cu cerere pe care trebuie sa o aprobe angajatorul.
3. Dupa aceea trebuie sa mergeti la Primarie, unde ati depus dosarul pentru CCC, sa completati si acolo o cerere tip de suspendare a CCC si a indemnizatiei aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitati de intrerupere si de reluare a ccc draghicimarianjan draghicimarianjan lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediul de crestere a copilului inainte de termen caminante caminante Buna ziua, am nascut pe data de 30 mai 2012 si mi-am facut cerere pt concediu de crestere a copilului pe o perioada de doi ani. As vrea sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mami_2012 mami_2012 Buna ziua! 1. Sunt in concediu pentru cresterea copilului si am optat pentru 1 an de concediu. Pentru a beneficia de stimulentul de 500 de lei ar trebui sa ma ... (vezi toată discuția)