Va rog, dl.XZ functionar public intr-un litigiu de contencios cu o institutie de stat, a obtinut in 2008 printr-o decizie definitiva a instantei recunoasterea unei functii, prin care obtine drepturi salariale net superioare functiei avute inainte, in acel dosar utilizand inscrisuri false. De curand , printr-o adresa oficiala am intrat/descoperit adevaratele inscrisuri care pot dovedi indubitabil felul cum a obtinut acel drept. Eu nu sunt parte in acel dosar. Doar ca cetatean, contribuind prin taxe si impozite, ma simt legitim lezat ca contribui la o frauda, descoperind aceste inscrisuri pot face cerere de revizuire, pentru ca dl.xz este platit din banii mei ? cer anularea deciziei si recuperarea sumelor platite ca diferenta de salariu. am calculat aprox. la 10 mil de contribuabil sunt lezat de 0,004 ron, am zis ca pun simbolic ca am fost prejudiciat cu 1 ron.
Va rog, un sfat , ce tip de actiune ar avea succes? se pare ca cineva a spus, ca temeinic se poate revizui hotararea si de alta parte...ceva de genul..
va multumesc, stefan
Eu aș merge pe un denunț penal - chiar prin scrisoare, expunând detailat fapta, arătându-l pe făptuitor și anexând actele - pentru infracțiunea prevăzută și pedepsită de art. 291 Cod penal, uzul de fals : folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice.
În privința variantelor expuse de către dvs, interesul procesual pe care îl aveți în cauză îmi scapă, lucru ce face de prisos analizarea altor argumente.
VA MULTUMESC, eu doream ca prin actiunea din instanta sa i se anuleze decizia si sa se recupereze banii luati necuvenit, sau si prin denunt, procurorul poate sesiza instanta in locul meu?
va multumesc
Semnatura falsa
elnyy
Va rog mult sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la banca si avand nevoie si de aprobarea mea pentru a-l ... (vezi toată discuția)