avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere autoturism

Cum pot radia autoturismul fostului sot, ramas mostenire fiului meu minor? Exista o posibilitate sa o radiez, fara sa fie succesiunea facuta? Mentionez ca masina nu mai este in stare de functionare, fiind parcata intr-o curte.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vicks , utilizator 09:42, 28 Octombrie 2011
Nu sunteti explicita. Sotul a decedat? Daca este inscis in circulatie pe numele sotului trebuie dazbatuta succesiunea si apoi se face cererea de radiere, daca aveti spatiu de depozitare si daca impozitul este achitat la zi.
Fostul sot a decedat, de care eram divortata. Avem impreuna un fiu, minor. Si succesiunea inca nu este dezbatuta. Impozitul este platit. M-ar fi interesat sa o pot radia, ca sa nu platim impozit degeaba in continuare, din moment ce nu se mai poate circula cu ea.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea auto liviana2001 liviana2001 Buna ziua, sotul meu a decedat in urma cu o luna si as vrea sa radiez din circulatia un autocamion .Precizez ca acesta nu functioneaza si pot aduce dovada ca ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism tla tla daca radiez un autoturism din circulatie la cerere, avand documente eliberate de la primarie ca posed spatiu de depozitare, mai platesc in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism yralex yralex Am cumparat un autoturism in 2004 la Galati unde imi aveam domiciliul, dupa care m-am casatorit si l-am inmatriculat in judetul Dambovita la noul domiciliu. In ... (vezi toată discuția)