avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Am cumparat un autoturism in 2004 la Galati unde imi aveam domiciliul, dupa care m-am casatorit si l-am inmatriculat in judetul Dambovita la noul domiciliu. In 2010 am divortat si m-am mutat inapoi la Galati. Intrucat autoturismul nu mai este in stare de functionare din 2009, el aflandu-se parcat la Galati pe un teren proprietate personala, doresc sa scap de el deoarece platesc impozit degeaba. Pot sa-il radiez la Galati? Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:31, 8 Ianuarie 2012
Procedura radierii se poate efectua de catre autoritatea care detine in evidenta autoturismul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism vicks vicks Cum pot radia autoturismul fostului sot, ramas mostenire fiului meu minor? Exista o posibilitate sa o radiez, fara sa fie succesiunea facuta? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)