avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dosar fiscal urgent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dosar fiscal urgent

Buna ziua, va rog sa ma ajutati.Am achizitionat o semnatura electronica si am parcurs toti pasii inclusiv depunerea formularului 150 la finante.Pt.luna septembrie 2011 am depus declaratiile on-line cu aceasta semnatura electronica.Astazi am incercat sa accesez dosarul fiscal dar imi da urmatoarea eroare: javascript:void(null) si nu pot intra in dosarul fiscal.Ce inseamna aceasta eroare si ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: balint lucia , utilizator 10:54, 1 Noiembrie 2011
In peroada 24-25.10.2011 a fost restrictionat accesul la dosarul fiscal.Poate nu au terminat mentenanta la site.Oricum nu va puneti mari sperante sa vedeti ceva date la zi,deoarece datele se actualizeaza foarte greu.
Da stiu de aceasta informatie, dar de imi apare acea eroare, oare este de la programul java?
nici astazi nu pot accesa dosarul fiscal imi apare aceeasi eroare java script void null , va rog ajutati-ma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Acces dosar fiscal Lizuca12 Lizuca12 Buna seara, Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare ... Lumyna Lumyna Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare in situatia in care azi, 27.04 am primit in dosarul electronic hotararea instantei? ... (vezi toată discuția)