avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs secretar U.A.T.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs secretar U.A.T.

Buna ziua!
Am rugamintea , dca stie cineva sa imi relateze care sunt cele mai frecvente subiecte sau intrebari ( la interviu ) la concursurile organizate de ANFP pentru concursul de secretar U.A.T.
Stiu ca difera in functie de bibliografie dar as dori sa stiu exact ceva exemple
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:57, 27 Octombrie 2011
subiectele nu au o anumita frecventa...
de obicei, ANFP da subiecte din raspunderea fp, sanctiuni si abateri.dar, asta nu e o regula, trebuie sa invatati toata bibliografia.succes.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen concurs promovare secretar violeta73 violeta73 Daca stie cineva ce subiecte se dau la concursul pentru promovare pe postul de secretar oras ,l-as ruga sa-mi de-a niste exemple . Multumesc ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)