avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Diploma recunoscuta sau nu?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Diploma recunoscuta sau nu?

Buna seara!
Am si eu nevoie de un sfat competent. Am terminat Relatii Internationale la Spiru,forma de invatamant FR, in anul 2009. Mi-am sustinut licenta in vara aceluiasi an,dupa care, cu tot scandalul mediatic facut, m-am inscris la master pe care l-am si absolvit anul acesta,in vara. Nici la aceasta ora eu nu am diploma de licenta eliberata,desi mi s-a spus mereu ca se va clarifica aceasta problema pana la data de 1 septembrie.Intreb la MECT ma trimit la Spiru,merg la Spiru mi se raspunde ca se asteapta semnatura ministerului.Chiar nu stiu ce sa fac? Oare doar prin tribunal imi gasesc dreptatea? Mentionez ca masterul este la zi si este paraacreditat.Daca nu-mi sunt recunoscuti anii de facultate,ce se intampla cu anii de master si disertatia sustinuta ? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 02:49, 28 Octombrie 2011
Eu stiu ca doar cei de la ID au avut probleme si au fost pusi sa repete examenul de licenta. Sunt insa absolut convins ca daca vei achita taxa de eliberare la urgenta vei obtine diploma!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret joneko joneko Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret, promotia 2009, forma de invatamant ID, cu exament de licenta promovat in iulie 2009 . Nu am obtinut diploma nici acum (am ... (vezi toată discuția)
Inscriere barou absolvent spiru haret TRC TRC Deschid acest topic cu speranta de a afla daca se mai afla si altii in situatia mea. Am terminat la spiru hare in 2009 dreptul ID si vreau sa ma inscriu in ... (vezi toată discuția)