avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... .....sa ai incredere in oameni!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

.....sa ai incredere in oameni!

Am lucrat ca profesor la o fundatie care detinea o scoala particulara,in urma obligativitatii angajatorului de a da salariul de 880 pentru profesori in 01 2007,am primit ...inscrierea in statele de plata a unei jumatati de norma fara ca noi sa fim instiintati.Am aflat in urma incercarii esuate de a depune dosarul pentru somaj ca defapt de un an jumatate eu am muncit doar cate 11 zile pe saptamana.Vina imi apartine ca nu m-am uitat niciodata in statele de plata sa vad ce semnez..am crezut in oameni..era o fundatie crestina...!Simt o mare dezamagire cand ma gandesc cum mi-au rapit un an de munca.,vechime si contributie la fondul de pensie..!
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2008
catanet, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:22, 26 Septembrie 2008
De ce ati stat acolo numai dvs stiti si nu trebuie sa va justificati decat daca vreti sa va descarcati sufletul.
In prima faza puteti face o reclamatie la Inspectoratul Teritorial de Munca. Apoi puteti chema in instanta fundatia respectiva.
Din nefericire de multe ori crestinatatea este luata drept paravan pentru lucrurile mojice. Mare pacat :(
Mult noroc si fruntea sus!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in perioada de urgenta firma noastra a negociat cu ... UP2003FOOD UP2003FOOD Buna ziua. In perioada de urgenta firma noastra a negociat cu salariatii sa ramana la o jumatate de norma, pt. ca in 25.03.2020 nu eram eligibili la SOMAJ ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri ralucacori ralucacori Am si eu mai multe intrebari. Situatia sta in felul urmator. Din 2005, sunt angajata unei societati din Bucuresti, eu fiind din provincie. In momentul de fata ... (vezi toată discuția)
Modificari in cartea de munca marit marit buna seara, am o nelamurire ...se mai pot face modificari in cartea de munca dupa un an de zile privind data inceperii activitatii la ultimul loc de ... (vezi toată discuția)