avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Conducerea CAB si decanul Ilie Iordachescu au pus gand ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Conducerea CAB si decanul Ilie Iordachescu au pus gand rau avocatilor lui Bota: au semnat un protocol prin care incearca eliminarea din instanta a avocatilor care nu vor figura pe tabloul depus la CAB

Conducerea CAB si decanul Ilie Iordachescu au pus gand rau avocatilor lui Bota: au semnat un protocol prin care incearca eliminarea din instanta a avocatilor care nu vor figura pe tabloul depus la CAB.
[ link extern ]

Cum vi se pare o astfel de initiativa ?
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 12:01, 5 Noiembrie 2011
Trebuia de mult sa se ia o astfel de initiativa.
Conducerea CAB si decanul Ilie Iordachescu au pus gand rau avocatilor lui Bota: au semnat un protocol prin care incearca eliminarea din instanta a avocatilor care nu vor figura pe tabloul depus la CAB
=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baroul ilfov primeste oficii ?! Roland Mindrila Roland Mindrila Sa ne \"edifice\" si pe noi careva care este situatia reala actuala cu Baroul Ilfov? http://www.baroul-ilfov.ro/ro/index.php?id=10005&lang=ro Un ... (vezi toată discuția)
Presedintele csm, horatius dumbrava, a declarat ca va analiza in csm situatia barourilor paralele si va da un raspuns institutional Roland Mindrila Roland Mindrila \"Intrebat de reporterii Lumeajustitiei.ro daca are de gand sa transeze odata scandalul privitor la practica neunitara din instante si parchete vizavi de ... (vezi toată discuția)
Avocat real? lazealiviu lazealiviu As dori sa stiu cum pot afla daca un anume avocat este cu adevarat avocat si nu e inselaciune. Mentionez ca am doar numele lui, nu stiu in care barou este ... (vezi toată discuția)