avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aprobarea tacita in cazul autorizatiilor de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aprobarea tacita in cazul autorizatiilor de constructie

Buna ziua,
In ceea ce priveste aprobarea tacita in cazul autorizatiilor de construire, va rog sa-mi spuneti cum se regaseste in practica judiciara acest aspect. Poate interveni aprobarea tacita si in cazul in care ulterior depunerii cererii de autorizare a avut loc un schimb de corespondenta intre solicitant si autoritatea publica competenta aceasta din urma insa fara sa mai reactioneze la raspunsul solicitantului de mai bine de 45 zile?
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ianh , utilizator 08:28, 31 Octombrie 2011
Care a fost pozitia autoritatii in corespondenta purtata?
1. s-a emis o adresa de completare, s-au depus inscrisurile solicitate;
2. s-a emis din nou adresa de completare la "raspunsul solicitantului", solicitantul autorizatiei a raspuns si aici s-a oprit sirul corespondentei, de atunci trecand mai mult de 45 zile.
Da, puteti considera aprobata tacit cererea dvs. de eliberare a autorizatiei de constructie.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot incepe lucrarile de construire daca nu a iesit autorizatia? PetrinaIuliana PetrinaIuliana Buna ziua , Va rog sa imi transmiteti daca se poate incepe construirea unei case daca nu a iesit autorizatia de construire, desi termenul legal de 30 de zile ... (vezi toată discuția)
Unde sa imi caut cererea de pensionare? popacarmen popacarmen Buna ziua Sunt fost (sau inca actual) functionar public cu statut special (penitenciare). Am solicitat incheierea raporturilor de serviciu cu drept de ... (vezi toată discuția)
Proces cu primaria pentru emiterea autorizatiei de constructie 30 LAURA 30 LAURA Am dat primaria in judecata pentru obligarea la emiterea AC. Am castigat la Tribunal , primaria a facut recurs , dar spre surprinderea mea cand am luat ... (vezi toată discuția)