avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl infintate in bulgaria
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl infintate in bulgaria

am o firma in bulgaria si am obiect de activitate inmatriculari auto si inchirieri.va rog sa imi spuneti daca eu fac contracte de inchiriere auto la diverse persoane daca se da legea cu 90 de zile sa circule masinile este valabila si ptr societatile care le inchireaza masinile .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: etamarga , utilizator 16:43, 28 Octombrie 2011
sunt exceptate firmele de leasing si inchirierile de masini. dar este doar o propunere
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator (asociat unic) cetatean roman al unui srl bulgar este exceptat de la legea celor 90 zile? petit1979 petit1979 Buna seara Am urmatorul caz: eu sunt administratorul si asociatul unic al unei socitati comerciale in Bulgaria, socitatea are inmatriculata un autoturism pe ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Procura bulgaria logos35 logos35 Am o masina inscrisa pe Bulgaria, si recent m-am lovit de o problema. M-au oprit politia si mi sa spus ca procura pe care o am eu cu cetateanul bulgar nu este ... (vezi toată discuția)