avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Procura Bulgaria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Procura Bulgaria

Am o masina inscrisa pe Bulgaria, si recent m-am lovit de o problema. M-au oprit politia si mi sa spus ca procura pe care o am eu cu cetateanul bulgar nu este valabila decat 90 zile dupa care nu mai pot circula cu masina. Specific ca in procura mea nu este specificat nicio data. Totusi politia mi-a spus ca valabilitatea este de numai 90 zile timp in care trebuie sa-mi imatriculez masina in romania ca exista o lege, prin care se specifica clar acest lucru. Intrebarea mea este, daca acest lucru nu este adevarat cu ce trebuie eu sa ma prezint in fata organului de circulatie pt. a nu mai avea probleme de acest gen? Sau unde trebuie sa ma adresez pt a rezolva aceasta problema? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lucianiculae , utilizator 23:49, 29 Ianuarie 2010
La serviciul Inmatriculari al Politiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu o masina inmatriculata in germania? Marcellino Marcellino As dori sa va intreb si eu daca am dreptul de a circula cu o masina inmatriculata in Germania? Masina este inmatriculata pe numele cetateanului neamt inca din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari in bulgaria roxana_virginianeculita roxana_virginianeculita Buna seara, In legatura cu inmatricularile in Bulgaria din cate stiu eu sunt multe masini din Romania care au fost inmariculate acolo si circula fara ... (vezi toată discuția)