avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculari in Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculari in Bulgaria

Buna seara,
In legatura cu inmatricularile in Bulgaria din cate stiu eu sunt multe masini din Romania care au fost inmariculate acolo si circula fara probleme in Romania.Intrebarea mea este se pot face in continuare inmatriculari in Bulgaria? S-a aprobat legea prin care autoturismele cu nr de Bulgaria pot circula doar 90 de zile in Romania?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:19, 24 Octombrie 2012
Persoanele cu domiciliul sau rezidenta in Romania nu pot, atat conform legslatiei romanesti, bulgaresti sau europene, inregistra masinile lor in Bulgaria decat daca le trec pe numele altor persoane. Deci practic trebuie sa vindeti (fictiv) masina unei persoane din Bulgaria si ulterior sa va dea respectivul o procura.

Pe langa asta, ar trebui sa stiti ca toate masinile cu numere de Bulgaria intra in ochii politiei imediat pe șosea, sunt oprite pentru verificări „de rutină”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare din bulgaria in romania cmin764 cmin764 Persoana A a vandut o masina inamtriculata pe numele ei in Romania unei persoane X ce a vandut-o mai departe unei persoane B de cetatenie bulgara spre a o ... (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Masini cu numar de bulgaria neluit neluit ce se poate intimpla in curind cu masinile cu numere bulgare? (vezi toată discuția)