avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masini cu numar de Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masini cu numar de Bulgaria

ce se poate intimpla in curind cu masinile cu numere bulgare?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 09:28, 22 Martie 2015
Se vorbeste, dar stiti cum se spune, nu iese fum fara foc, ca vor fi luate incet-incet in evidenta politiei si din acel moment vor trebui inmatriculate in Romania in termen de 90 de zile.
La inceput va fi nitel deranj, pana se va gasi calea pt. a fenta inca o data timbrul lui ponta.
Stim cu totii, de asta isi tin romanii autoturismele pe numere bulgaresti, sa scape de birul pus de ponta.
"Deputatii se pregatesc sa voteze o lege ce ii loveste crunt pe romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria. Potrivit unui proiect de act normativ, soferii nu vor mai putea circula cu astfel de autovehicule in Romania decat 90 de zile."
Sursa: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari bulgaria papoyashu papoyashu Buna ziua! Am auzit niste zvonuri din care reiese ca nu mai poti circula cu masini inmatriculate in Bulgaria mai mult de 3 luni in urma unei legi date in 2015! ... (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare auto andreeab1 andreeab1 Buna ziua, Se da urmatoarea problema: In anul 2008 am achizitionat un autoturism pe care nu l-am inmatriculat la politie, ci doar l-am luat in evidenta la ... (vezi toată discuția)