avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectarea amplasamentului constructiei,aceasta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectarea amplasamentului constructiei,aceasta ajungand pe terenul altui proprietar

buna,dintr-o eroare a constructorului,si a mea,casa mea rezulta a fi construita,cu 7metri inafara terenului meu,pe terenul altui proprietar,care la inceputul constructiei mi-l cedase mie,fara forme legale,eu dand la schimb alta parcela mult mai mare si suma de 13000 ron,acuma acesta s-a razgandit si vrea sa ma oblige sa cumpar 1200m sau ma da in judecata.Cand mi-au facut acel act constator de finalizare a lucrarilor,nici eu si nici DL. de la urbanism nu am observat,parcela de teren a matusii mele urma sa imi serveasca ca si curte,din pacate casa am facut-o cu zilieri care erau ingineri iar acestia se pare ca nu au stiut sa citeasca coordonatele iar eu nici atat,ce se poate intampla din pct de vedere legal daca aceasta matusa,care practic m-a inselat,imi deschide un proces?:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 18:50, 28 Octombrie 2011
Va poate obliga sa demolati partea de constructie aflata pe proprietatea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj construit pe teren proprietate emilia73 emilia73 Am reusit sa intabulez casa si gradina.In gradina mea, inainte de 1989, comunistii au ridicat un buncar de gunoi, din ciment.Acesta a fost transformat de un ... (vezi toată discuția)
Constructia unei case mici Ramona 2009 Ramona 2009 buna.Am cumparat acum 3 ani a casa 138mp cu constructie de 37 mp.Deoarece casa era veche am hotarat sa construim alta,dar din pacate am dat peste un arhitect ... (vezi toată discuția)
Proiectarea unei case valy 84 valy 84 Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)