Buna seara , in luna februarie am depus la D.I.I.C.O.T.o plangere penala impotriva a doi cetateni romani ,pentru racolare de persoane si folosirea lor in transport droguri pe teritoriul Spaniei, dupa 6 luni am primit raspuns ca " memoriul pe care l-am formulat este inadmisibil " . Am depus contestatie la Parchetul General ,atasand documente din care rezulta ca cele doua persoane au comis infractiuni si in Romania . Parchetul General mi-a trimis dosarul inapoi la D.I.I.C.O.T. Aici ,mi-au spus ca se lucreaza la dosar . Sunt doua luni de cand lucreaza la dosar .
Cat va fi necesar sa mai astept ??
Unde mai ma pot adresa ?
Mentionez ca plangerea formulata este intemeiata pe dispozitia articolului 278 ,punctul 2, din Codul de Procedura Penala .
Multumesc.
Pai nu...ca tocmai procurorul sef de la ICCJ a solutionat plangerea, trimitand dosarul inapoi la DIICOT, unde baietii lucreaza la el.Nu ar fi justificata o plangere la instanta.
Problema doamnei este ca doreste sa se lucreze mai repede la dosar.Insa cercetarea penala dureaza , nu pare un caz simplu...
@maryeta 2000
...Aici mi-au spus ca dosarul este in lucru .Si ,asa cum am mai spus de atunci au trecut doua luni . "
Va recomand sa solicitati in scris care este stadiul cercetarii penale si, avand in vedere ca dv ati formulat plangerea, puteti cere , in calitate de petent, sa consultati dosarul!