Buna seara. Va rog sa ma lamuriti intro probema. In urma cu 10 ani am divorta dar nu am facut partajul. In apartamentul au samas sa locuiasca fosta sotie cu fica noastra de 6 ani. Dupa un an sotia sa sinucis,iar fata am crescuto eu impreuna cu parinti mei. Am facut succesiunea si jumatate am eu si jumatate fica mea. Acum as dori sa vand apartamentul, dar ea nu este deacord. Are 17 ani si 8 luni. Iar de 5 luni sa mutat cu iubitul ei. Ce pot face in situatia asta?
Puteti cere in instanta iesirea din indiviziune.
Varianta 1: Primiti dvs. apartamentul cu obligatia platii unei sulte ficei in valoare de 1/2 din apartament.
Varianta 2. Primeste ea apartamentul si are obligatia platii catre dvs. a unei sulte in valoare de 1/2 din valoarea apartamentului.
Varianta 3. Se scoate la vanzare apartamentul si se impart banii.
Da. Am fost la tribunal si pentru iesirea din indiviziune se dau termene prin aprilie-mai.Si te mai costa 10000 lei. eu sunt fost somer. datori cu carul. instanta de tutela nu poate desemna un curator? Sa pot vinde acum? La un pret aceptabil nu dupa ce pune bancile sechestru pe casa?
Iesire indiviziune
serena
Detin de la moartea mamei 1/2 dintr-un apartament de 2 camere.Cealalta jumatate o detine tatal meu.La divortul parintilor tatal a fost evacuat din apartament ... (vezi toată discuția)