Detin de la moartea mamei 1/2 dintr-un apartament de 2 camere.Cealalta jumatate o detine tatal meu.La divortul parintilor tatal a fost evacuat din apartament pentru ca era alcoolic si violent ,nu a contribuit nici macar cu pensie alimentara si nu a deschis actiune de partaj de 17 ani.
Acum ma da in judecata ,cu o actiune de iesire din indiviziune,prin atribuirea apartamentului mie si sa-i platesc partea lui de apartament.
Daca nu am bani sa-i plateasc ce solutie mai pot avea?
Daca nu m-a ajutat niciodata cu nimic are dreptul sa ceara jumatate din valoarea apartamentului?
Unde pot gasi un avocat bun care sa ma reprezinte?
Are dreptul a ceara oricand iesirea din indiviziune. Din pacate probabil ca momentan nu are bani si nici nu tine seama de faptul ca ii sunteti fiica, urmarind-si propriul interes. Nu are ncio importanta in pocesl de partaj ca nu v-a ajutat cu nimic cat timp erati minora.
Exista varianta e a-i atribui lui bunul si sa va plateasca sulta, precum si aceea de a vinde acest apartment si a imparti pretul.
Dezmostenire
DALYA
Buna seara! As dori sa primesc cateva lamuriri intr-o problema cu care ma confrunt de cativa ani... tatal meu locuieste impreuna cu bunica mea in casa ei, ... (vezi toată discuția)
Iesire din diviziune
lotuss
Am in comun ,50%,o garsoniera cu o matuse.In garsoniera locuieste fiica matusii.Cum pot sa obtin bani pt. partea mea,cit mai avantajos.Deja faptul ca in 2 ani ... (vezi toată discuția)
Mostenire
ContSters215112
Mama mea a fost casatorita 3 ani cu barbatul cu care a trait inainte timp de 15 ani in concubinaj. Nu au avut copii impreuna, fiecare dintre ei avand din prima ... (vezi toată discuția)