avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis auto suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis auto suspendat

Buna ziua! Am permisul suspendat pentru 30 de zile pentru neacordare de prioritate la pietoni. Pe data de 2.11.2011 imi expira suspendarea si as dori sa va intreb daca pentru recuperarea permisului sunt obligat sa mai sustin vreun examen teoretic?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 22:43, 28 Octombrie 2011
Nu e cazul, mergeti si ridicati-va carnetul:
Art.100
(3) Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda prevazuta īn clasa a II-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile savārsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a urmatoarelor fapte:
b) neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati īn traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, aflati pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o ... Eta 51 Eta 51 Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile si 6 puncte de amenda adica 835 lei, pentru neacordare prioritate la ... (vezi toată discuția)
Legea suspedarii permisului pentru neacordare de prioritate pietonilor cadyman cadyman Salut , Vreau sa stiu care este legea neacordarii de prioritate a pietonilor angajati in traversare in cazul unui Amator Vs Profesionist. Din cate stiu eu ... (vezi toată discuția)
Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ... Oprea sara17 Oprea sara17 Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ptr 90 de zile.am dat testul 13din 15 și mi a fost restituit permisul după 30 de zile. La 2 ... (vezi toată discuția)