avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale va rog sa imi raspundeti la o intrebare !!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

va rog sa imi raspundeti la o intrebare !!

lucram la o firma care avea acreditare iso 9001 din cate stiam eu, apoi patronul a venit intr-o zi si mi-a spus ca isi deschide alta firma si mi-a dat emblema de la firma la care lucram sa o modific spunandu-mi sa sterg numele firmei de pe ea si sa trec numele firmei noi, in caz ca noua lui firma nu are acreditare iso 9001 ce se poate intampla ??? eu patesc ceva ???
Cel mai recent răspuns: Raluca Balascan , Avocat 12:27, 24 Septembrie 2008
d-v executati un ordin de munca iar el raspunde juridic.
Bineinteles daca acest ordin de serviciu "spunandu-mi sa o modific" a fost facut in scris!!!
Aveti aici mai multe informatii: [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2008
Raluca Balascan, Avocat
nu, ordinul de serviciu nu a fost facut in scris.. e ceva problema ?? si atunci raspunsul domnului EU.RO.A;ex nu mai este valabil ???
Ce reprezintă de fapt acea emblemă pe care v-a cerut să o modificaţi? Se constituie ea ]ntr-un act? Sau este doar panoul prin care societatea îşi face cunoscută existenţa în acel loc?

V-a cerut să modificaţi un înscris oficial sau doar un panou publicitar?

Liviu S.Bordaş

si de precizat este faptul ca nu mi s-au oferit anumite beneficii care sa ma incadreze la cazul de complice, pur si simplu mi s-a spus sa modific emblema cu numele firmei noi pe care era scris ca are acreditare iso 9001, desigur eu nu aveam de unde sa stiu daca are sau nu

Alte discuții în legătură

Falsificarea semnaturii iosif28 iosif28 Buna seara as dori sa aflu cum se pedepseste falsificarea unei semnaturi (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri Elena2014 Elena2014 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna fals in inscrisuri sub semnatura privata? Cum se pedepseste falsul in inscrisuri?? Multumesc (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sau fals in declaratii FRD FRD in cazul in care un administrator de societate falsifica foile de prezenta si le foloseste intr-un proces civil in litigii de munca acestea sunt fals in ... (vezi toată discuția)