lucram la o firma care avea acreditare iso 9001 din cate stiam eu, apoi patronul a venit intr-o zi si mi-a spus ca isi deschide alta firma si mi-a dat emblema de la firma la care lucram sa o modific spunandu-mi sa sterg numele firmei de pe ea si sa trec numele firmei noi, in caz ca noua lui firma nu are acreditare iso 9001 ce se poate intampla ??? eu patesc ceva ???
Avand in vedere ca nu sunteti consilier juridic (care are "printre atributii" si cunoasterea legislatiei B-) si ca atare si consecintele din punct de vedere legal ale demersului "sefului") si nu aveti obligatia de a aviza documente intocmite si semnate de sefi sau de alte departamente nu este cazul sa va faceti probleme.
Mai mult decat atat, nu cred ca va incadrati la Art. 290. - Falsul în înscrisuri sub semnãturã privatã "Falsificarea unui înscris sub semnãturã privatã prin vreunul din modurile arãtate în art. 288, dacã fãptuitorul foloseste înscrisul falsificat ori îl încredinteazã altei persoane spre folosire, în vederea producerii unei consecinte juridice, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendã. Tentativa se pedepseste."