avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale va rog sa imi raspundeti la o intrebare !!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

va rog sa imi raspundeti la o intrebare !!

lucram la o firma care avea acreditare iso 9001 din cate stiam eu, apoi patronul a venit intr-o zi si mi-a spus ca isi deschide alta firma si mi-a dat emblema de la firma la care lucram sa o modific spunandu-mi sa sterg numele firmei de pe ea si sa trec numele firmei noi, in caz ca noua lui firma nu are acreditare iso 9001 ce se poate intampla ??? eu patesc ceva ???
Cel mai recent răspuns: Raluca Balascan , Avocat 12:27, 24 Septembrie 2008
themis a scris:

Ce reprezintă de fapt acea emblemă pe care v-a cerut să o modificaţi? Se constituie ea ]ntr-un act? Sau este doar panoul prin care societatea îşi face cunoscută existenţa în acel loc?

V-a cerut să modificaţi un înscris oficial sau doar un panou publicitar?

Liviu S.Bordaş

e o emblema pe care o foloseste in ofertele pe care le face pentru clienti, trimite oferta pe care este postata aceasta emblema, cam de doua ori mai mare decat dimensiunile unei stampile .. deci ma gandesc ca isi are un scop emblema aia ..nu ? .. ok si ce pot sa patesc eu daca totusi firma nu are acreditare iso 9001 .... de specificat este ca ofertele nu le-am facut eu niciodata ..singura mea legatura cu firma respectiva a fost cand mi s-a spus sa modific numele de pe emblema ...deci ce pot sa patesc ????
Ce calitate aveti in acesta firma? Presupun ca nu consilier juridic.........
nu aveam calitatea de sonsilier juridic ...lucram ca tehnician proiectare
Nu cred că o faptă de natura celei relatate ar putea fi inclusă în vreuma dintre infracţiunile de fals.

Da', mai poţi şti? #-o

Buna
Nici eu nu cred ca ai putea pati ceva. Am fost intr-o situatie asemanatoare cu cativa ani buni in urma, lucram ca tehnoredactor intr-o redactie de ziar si unul din apropiatii sefului m-a intrebat daca pot face anumite modificari la copia unui document , dar care sa para cat mai autentice. Nu a parut nici o gluma, nici o solicitare prea serioasa ci mai degraba dorea sa-si satisfaca o curiozitate. Dupa cativa ani, aveam alta slujba, am realizat ca respectivii se ocupau cu afaceri dubioase. Insa nu au existat urmari pentru vreunul dintre fostii colegi.
Asa ca daca ceva nu este in regula, o pateste seful, care este responsabil, tu poti fi chemata sa dai declaratii...

Alte discuții în legătură

Falsificarea semnaturii iosif28 iosif28 Buna seara as dori sa aflu cum se pedepseste falsificarea unei semnaturi (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri Elena2014 Elena2014 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna fals in inscrisuri sub semnatura privata? Cum se pedepseste falsul in inscrisuri?? Multumesc (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sau fals in declaratii FRD FRD in cazul in care un administrator de societate falsifica foile de prezenta si le foloseste intr-un proces civil in litigii de munca acestea sunt fals in ... (vezi toată discuția)