buna ziua, am si eu niste intrebari la care sper sa gasesc raspunsuri.
Am o firma care a activat in constructi si in 2009 am avut un contract cu o firma de constructi din turcia pentru o lucrare din bucuresti. firma respectiva nu mi-a platit toti bani pe care ii aveam de primit, prin noiembrie 2009 am primit de la ei o suma de 55000 lei din suma totala de 68500 lei din care am platit taxe si impozite in valoare de 36000 lei si a mai ramas un impozit de 13500. de la firma din turcia mai aveam de primit 13500 lei cu gandul sa platesc restul . na-m mai primit nimic am inteles ca sa inchis sau a dat faliment si de atunci traiesc cu gandul ca am datori la stat nici cu contabila nam mai luat legatura de 1 an de zile nu mai stiu nimic . ce pot sa fac ca sa inchid firma fara sa platesc datori ca nu-mi mai permit sub nici un fel sa platesc nici contabila na-m platito. va multumesc
noi suntem 3 asociati eu mama si fartele meu , poate sa ni se puna sechestru pe bunuri personale sau numai pe bunurile firmei
aici ma roade ce-l mai tare problema asta
am inteles ca sa dat o lege de curand in care sa se puna si sechestru pe bunuri personale
nu puteti radia firma daca exista datorii catre bugetul de stat. executarea bunurilor personale nu este o prevedere de noutate, ea exista in legea 85/2006 in caz de insolventa a firmei - art 138.