avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale datorii la stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

datorii la stat

buna ziua, am si eu niste intrebari la care sper sa gasesc raspunsuri.
Am o firma care a activat in constructi si in 2009 am avut un contract cu o firma de constructi din turcia pentru o lucrare din bucuresti. firma respectiva nu mi-a platit toti bani pe care ii aveam de primit, prin noiembrie 2009 am primit de la ei o suma de 55000 lei din suma totala de 68500 lei din care am platit taxe si impozite in valoare de 36000 lei si a mai ramas un impozit de 13500. de la firma din turcia mai aveam de primit 13500 lei cu gandul sa platesc restul . na-m mai primit nimic am inteles ca sa inchis sau a dat faliment si de atunci traiesc cu gandul ca am datori la stat nici cu contabila nam mai luat legatura de 1 an de zile nu mai stiu nimic . ce pot sa fac ca sa inchid firma fara sa platesc datori ca nu-mi mai permit sub nici un fel sa platesc nici contabila na-m platito. va multumesc

noi suntem 3 asociati eu mama si fartele meu , poate sa ni se puna sechestru pe bunuri personale sau numai pe bunurile firmei
aici ma roade ce-l mai tare problema asta
am inteles ca sa dat o lege de curand in care sa se puna si sechestru pe bunuri personale
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
stan1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 09:27, 31 Octombrie 2011
nu puteti radia firma daca exista datorii catre bugetul de stat. executarea bunurilor personale nu este o prevedere de noutate, ea exista in legea 85/2006 in caz de insolventa a firmei - art 138.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala unei autoritati sau a mea? Claudiuconstructi Claudiuconstructi Buna ziua....In anul 2008 am infintat un srl avand ca asociat o persoana de nationalitate turca,in vederea aduceri de utilaje de constructi sub forma de ... (vezi toată discuția)
Probleme contract leasing auto gabi777 gabi777 Am achizitionat un autoturism KIA SORENTO productie non UE an 2006 in sistem leasing pe SOCIETATE Valoarea contractului de leasing 35000 euro. In luna martie ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe casa si pe bunuri anca888 anca888 Buna ziua, am si eu o intrebare.am o intreprindere familiala .si am strans o datorie la ANAF de 12000 lei pe firma(cartea de munca) si 5000 lei pe CNP. Va ... (vezi toată discuția)