avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit

buna...un vecin de-almeu este pensionar ,avand gradul doi de handicat...intrebarea este daca trebuie sa plateasca impozit
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:16, 29 Octombrie 2011
Nu plateste impozit pentru locuinta de domiciliu si pe venitul sau pensie cf. Cod Fiscal.
Pentru a beneficia de scutire la impozit trebuie sa prezinte la administratia fiscala actele doveditoare cat mai carand si se aplica scutirea din acel moment incolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pe locuinta neri neri Buna ziua, Mama mea, este urmasa de veteran de razboi in afara serviciului ordonat (IOVR),doresc sa stiu daca are dreptul la scutire de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri pt. persoane cu handicap accentuat a1a1 a1a1 As dorii sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari -o persoana cu handicat accentuat beneficiaza de scutirea pt impozitul pe o cladire si pe pamant ... (vezi toată discuția)
Impozitare pensii handicap sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: S-a modificat Codul fiscal referitor la impozitarea pensiilor pentru handicap grav si accentuat? ... (vezi toată discuția)