avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladiri pt. persoane cu handicap accentuat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladiri pt. persoane cu handicap accentuat

As dorii sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari
-o persoana cu handicat accentuat beneficiaza de scutirea pt impozitul pe o cladire si pe pamant care nu este pe numele dansei si este pe numele sotului altele decat adresa de domiciliu ?
- daca persoana respectiva este pensionara si lucreaza cu contract de munca in timp partial la 2 societati diferite beneficiaza de scutirea impozitului de venit pt toate veniturile din salarii de la ambele societati comerciale
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:59, 18 Februarie 2015
In conformitate cu disp L nr 448/2006 art 26 facilitatea scutirii de la plata impozit casa+teren se acorda numai persoanei care face dovada ca este detinatoare atat de certificat/decizie incadrare in grad de handicap grav sau accentuat si este proprietarul bunului imobil unde se solicita scutirea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salariu persoane cu handicap carmen1975 carmen1975 Buna seara. VReau sa intreb daca la legea 448 a pers. cu handicat scutirea la plata impozitului pe salariu (art. 26 .a) este abrogata, adica nu mai ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale persoane handicap ContSters378867 ContSters378867 Buna ziua! ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea situatie. Sunt persoana cu un handicap grav, si doresc sa stiu cum pot beneficia de scutirea platii ... (vezi toată discuția)