avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii scutire impozit salariu persoane cu handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

scutire impozit salariu persoane cu handicap

Buna seara. VReau sa intreb daca la legea 448 a pers. cu handicat scutirea la plata impozitului pe salariu (art. 26 .a) este abrogata, adica nu mai beneficiaza de aceasta scutire.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 19:13, 15 Aprilie 2013
Atat dispozitia mentionata cat si codul fiscal precizeaza facilitatea scutirii de impozitul aferent salariu pentru persoanele care fac dovada ca detin decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
Este valabil pentru persoanele incadrate in orice grad de handicap? sau doar cel grav si accentuat?
Numai persoanele cu handicap grav sau accentuat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Handicap gradul 2 narianion42 narianion42 persoanele cu handicap de gradul 2 sunt scutite de impozit pe terenurile extravilane? (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri pt. persoane cu handicap accentuat a1a1 a1a1 As dorii sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari -o persoana cu handicat accentuat beneficiaza de scutirea pt impozitul pe o cladire si pe pamant ... (vezi toată discuția)