avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua!

Am un angajat care a avut contractul suspendat 10 zile in noimebrie 2010 (concediu fara plata). Trebuie trecuta aceasta perioada de suspendare in noul Revisal ?
La alt angajat i-am schimbat functia luna aceasta si as vrea sa stiu daca trebuie trecuta mai intai functia initiala si apoi cea noua, sau pot sa ii trec din prima functia cea noua?

Mentionez ca inca nu am transmis Revisalul in noul format.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 29 Octombrie 2011
1. suspendarea c.i.m. din noiembrie 2010 nu se opereaza in REVISAL ....

2. Referitor la modificarea functiei salariatului , veti inregistra mai inatai functia detinuta la 01.08.2011 si apoi modificarea ulterioara a acesteia.

3. Termenul pentru transmiterea REVISAL-ului in varianta noua se aproprie de sfarsit ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Completare revisal la institutie publica anamariagroza anamariagroza cf art 3 alin2 din HG 500/2011, Revisal se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde CIM in desfasurare la data intrarii in vigoare a prevederilor HG ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)