avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amenda penala pentru interzicere acces in locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amenda penala pentru interzicere acces in locuinta

am primit de la parchet o comunicare pentru ca as fi interzis accesul fostului sot in locuinta comuna si o amenda de 50 lei plus cheltuieli juridice. Fostul sot s-a mutat la amanta sa la 1.03.2009. Mentionez ca in urma unui furt a unor bnuri care nu-i apartineau am schimbat yala la usa si acum am pe rol pe langa partajul deschis in 2008 si ordonanta de evacuare. Fostul sot a intrat in casa de cate ori a venit sa vada copii si chiar nu a fost nici o discutie in legatura ca asta.
Va rog ma puteti indruma ?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 18:03, 29 Octombrie 2011
Daca apreciati ca masura dispusa de procuror,este netemeinica si nelegala,aveti dreptul sa formulati plangere impotrica masurii la procurorul ierarhic superior
trebuie vazut in ce conditii vi s-a aplicat aceasta amenda...
a fost aplicata pentru interzicerea accesului in locuinta bun comun si pentru ca am schimbat yala desi sunt inregistrate nenumarate plangeri pentru tulburarea mea si a copiilor la ore tarzii , 2-3 noaptea cand venea baut si voia, chipurile, sa pupe copii care tipau speriati. Am facut si plangeri la Autoritatea tutelara fara nici un rezultat. S-a mai linistit cand i-am spus ca ii fac plangere pentru fals in acte pentru ca a semnat in numele meu diverse documente.
atunci exista motiv cert pentru a contesta masura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)