am primit de la parchet o comunicare pentru ca as fi interzis accesul fostului sot in locuinta comuna si o amenda de 50 lei plus cheltuieli juridice. Fostul sot s-a mutat la amanta sa la 1.03.2009. Mentionez ca in urma unui furt a unor bnuri care nu-i apartineau am schimbat yala la usa si acum am pe rol pe langa partajul deschis in 2008 si ordonanta de evacuare. Fostul sot a intrat in casa de cate ori a venit sa vada copii si chiar nu a fost nici o discutie in legatura ca asta.
Va rog ma puteti indruma ?
Daca apreciati ca masura dispusa de procuror,este netemeinica si nelegala,aveti dreptul sa formulati plangere impotrica masurii la procurorul ierarhic superior
a fost aplicata pentru interzicerea accesului in locuinta bun comun si pentru ca am schimbat yala desi sunt inregistrate nenumarate plangeri pentru tulburarea mea si a copiilor la ore tarzii , 2-3 noaptea cand venea baut si voia, chipurile, sa pupe copii care tipau speriati. Am facut si plangeri la Autoritatea tutelara fara nici un rezultat. S-a mai linistit cand i-am spus ca ii fac plangere pentru fals in acte pentru ca a semnat in numele meu diverse documente.
Solicitare ajutor
chris76
Buna ziua!
Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)