avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completarea cererii de chemare in judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completarea cererii de chemare in judecata

Buna ziua,
Doresc să completez cererea de chemare in judecata cu inca un capat de cerere. Cum trebuie sa procedez? Mai este posibil asa ceva? De mentionat ca saptamana viitoare am al doilea termen si se judeca la contencios. Trebuie platit ceva?
Va rog mult să mă lamuriti
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:44, 29 Octombrie 2011
Ce s-a intamplat la primul termen de judecata ? ....
Am ridicat exceptia de necompetenta materiala a sectiei de contencios iar judecatoarea a spus ca este inadmisibil sa ridic aceata exceptie, fiin vorba de rejudecare dupa casare. S-a amanat pentru a depune inscrisuri de cele doua parti aflate in litigiu. Judecatoarea nu trebuia sa se pronunte asupra exceptiei redicate de mine?
Asupra exceptiei s-a decis ... vad ca ati spus ca judecatoare a spus ca este inadmisibila ridicarea unei astfel de exceptii ..

Fiind vorba de rejudecare, nu mai este posibila modificarea cererii de chemare in judecata ...
intr-adevar cererea nu se mai poate modifica
nu mai puteti modifica, dar poate puteti sa promovati ceva pe cale separata
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Antoanela Geaman, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa casare UrsacheSoare UrsacheSoare Buna ziua, Am inceput un proces in 2009. Am depus actiunea in mod corect la Judecatorie. Insa judecatoria a considerat ca nu e competenta material sa judece ... (vezi toată discuția)
Casare incheiere cu retinere aidu aidu [i]casare [/i]este acelasi lucru cu instanta de apel va anula in tot procedura urmata si hotararea pronuntata? Pot, in litigiu de munca, sa solicit casarea ... (vezi toată discuția)
Rejudecare Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Cand instanta dă următoarea solutie: Admite recursul. Casează sentinţa şi trimite cauza spre competentă soluţionare Tribunalului - ... (vezi toată discuția)