Sunt foarte multe discutii chiar si aici pe forum , si pe intreg internetul despre problema oferirii de plicuri , bani , spaga sau cum s-o mai numi.Sunt un baiat cu o conditie de viata apropiata de cea deficitara , dar imi doresc sa urmez o facultate de drept.Insa, din toate discutiile pe care le-am auzit sau citit , de fiecare data sunt descurajat de ideea ca multe persoane au terminat o facultate si stau cu diploma pe raft pentru ca nu au unde sa profeseze neavand sa scoata miile de euro(care se speculeaza)din buzunar.Am nevoie de pareri,sunt confuz.Ce pot face in continuare cu diploma daca nu cunosc pe nimeni cu care sa fac stagiatura ? ce drum pot urma ?
Invatati,invatati,invatati-Vladimir Ilici Lenin (Vladimir Ilici Ulianov ).Pregateste-te ,invata in permanenta,si in mod cert vei ocoli drumul''spagii'' pentru a te regasi mai tarziu intr-o cariera juridica.
@Ionutm1 mai bine sa ai tu o "diploma pe raft" - in domeniul care tie iti place, unde tu iti poti directiona resursele decat sa nu ai nimic sau ceva care "este la moda" in acest moment - macar ai satisfactia lucrului facut din placere, inclinatie personala decat nimic. Succes si crede in visul tau! Nu cauta raspunsuri la ceea ce iti doresti/place la cei din jur, TU esti cel care DECIDE ce faci cu viata ta. Succes!
Daca inveti si iti place legea nu vei avea probleme in gasirea unui avocat unde sa desfasori perioada de stagiatura. Problema este sa gasesti un avocat bun.