avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum poti fi scos pe cautiune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum poti fi scos pe cautiune?

Daca esti prins intr-o alta tara la furat, de exemplu Germania,ce pedeapsa poti sa primesti si daca poti fi scos pe cautiune?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:01, 30 Octombrie 2011
Se aplica legislatia germana. Intrebati un avocat din Germania.
pe avocatnet.ro nu este nimeni care sa cunoasca si legile din germania?daca nu, unde as putea gasi un avocat german sa imi poata raspunde la intrebare?Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa furt austria deltablu deltablu Buna,fratele prietenei mele a fost prins in Austria impreuna cu alti 4 si inchisi pt furt din magazine.Din cate am inteles marfa a fost recuperata ,dar nu ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,soțul meu este in arest preventiv de 30 de zile ... Ina87 Ina87 Buna seara ,soțul meu este in arest preventiv de 30 de zile in orașul München el și un prieten au fost prinși când au furat o bicicleta a fost băgat la ... (vezi toată discuția)