avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeapsa furt Austria
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa furt Austria

Buna,fratele prietenei mele a fost prins in Austria impreuna cu alti 4 si inchisi pt furt din magazine.Din cate am inteles marfa a fost recuperata ,dar nu poate lua legatura cu el ,nu stie daca are voie la vizite .Stiti cumva cat este pedeapsa pt furt in Austria si daca cu ajutorul unui avocat il poate scoate????
Multumesc.
Nu cred ca este cunoscuta legislatia penala austriaca.
Aveti posibilitatea sa vedeti pe un site specializat cu legislatiile unor tari,pe unul dintre motoarele de cautare,fie sa va adresati unui jurist/avocat austriac
In cazul furtului cu circumstante agravante (mai multe persoane impreuna, folosind mijloace frauduloase adica intr-un mod organizat profesional) codul penal german prevede pedepse de pana la 10 ani. Probabil ca in Austria e la fel. Limitele minime si maxime ale pedepselor conteaza mai putin decat circumstantele concrete ale cauzei (in Germania cum am scris deja limita superioara e de 10 ani iar cea inferioara de 3 luni) art. 243 Strafgesetzbuch sau StGB. Cu alte cuvinte sa-si angajeze un avocat pentru ca sa le organizeze apararea.
Drepul la vizita exista fara probleme legislative.
Probabil ca au incalcat de prea multe ori legea austriaca de au astfel de probleme sau este un prejudicu foarte mare.
domnule u.b.i.k am vazut k stiti legile germane,as vrea sa stiu daca ma puteti informa care este pedeapsa pentru furt in germania?erau mai multe persoane nu stiu exact cate,nu stiu exact ce anume au furat si unde ia prins,am primit doar un telefon si m-a anuntat k e arestat dar nu avea voie sa imi zica pentru ce anume.si daca cumva poate si scos pe cautiune sau in ce conditii poate fi scos pe cautiune?Va multumesc si astept un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt simonaalina simonaalina Buna ziua, am vazut un domn avocat u.b.i.k care stie codul penal german,as dori sa stiu cat este pedeapsa in germania pentru furt, insa nu stiu exact in ce ... (vezi toată discuția)
Furt calificat gya_dulcyk gya_dulcyk buna seara, am un prieten care in urma cu cateva zile a intrat in casa unei persoane impreuna cu inca un prieten si au furat bani, ob de valoare si trei ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru contrabanda de marfuri furate in tarile u.e sonnia sonnia buna ziua!nepotul meu a fost arestat la sfarsitul lunii martie pt.contrabanda cu marfuri furate in Spania si tranzitate prin tarile U.E. si, cum am aflat ,ar ... (vezi toată discuția)